Alarm systems Alsysnet

Συναγερμοί σπιτιών

Εγκαταστήστε στο σπίτι σας, ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού Artec ή Sigma. H ποιότητα κατασκευής του και η εμπειρία μας στο χώρο είναι τα δύο απαραίτητα πράγματα που χρειάζεστε για να αποφύγετε τους ψευτοσυναγερμούς.

Κάλυψη για όλες τις περιπτώσεις

Οι συναγερμοί των εταιρειών Artec & Sigma μπορούν να οπλίσουν με τρεις διαφορετικούς τρόπους. ‘Όλοι παρακάτω τρόποι οπλίζουν με το πάτημα ενός και μόνο πλήκτρου, κάνοντας την όπλιση εύκολη και για μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους :

Stay: Αυτός είναι ο τρόπος που οπλίζετε όταν μπαίνετε στο σπίτι το απόγευμα μετά τη δουλειά και περιμένετε και άλλα άτομα της οικογενείας να γυρίσουν. Σε αυτή τη λειτουργία δίνεται άμεσα ενεργοποίηση της εξωτερικής φαροσειρήνας αν κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει τα παράθυρα. Υπάρχει χρονοκαθυστέρηση στη κύρια είσοδο σας για να μπορούν και τα άλλα μέλη της οικογενείας, να επιστρέψουν και να πληκτρολογήσουν το κωδικό τους. Φυσικά μπορείτε να κινηθείτε άφοβα μέσα στο σπίτι σας αφού τα εσωτερικά ρανταρ βγαίνουν αυτόματα εκτός λειτουργίας.

Sleep: Οταν επιστρέψουν όλα τα μέλη της οικογενείας και εφόσον δε θα ξαναβγείτε έξω ξανά από το σπίτι,μπορείτε να οπλίσετε με τη λειτουργία Sleep. Αυτή η όπλιση είναι η ίδια με τη παραπάνω όπλιση Stay, μόνο που τώρα αν κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει τη πόρτα εισόδου σας, θα χτυπήσει άμεσα η εξωτερική σειρήνα. Πάλι μπορείτε φυσικά , να κυκλοφορείτε ελεύθερα εντός του σπιτιού, αφού οι ανιχνευτές κίνησης παραμένουν εκτός λειτουργίας.

Arm: Τέλος όταν φεύγετε όλοι από το σπίτι ενεργοποιείται την επιλογή Arm . Σε αυτή την επιλογή ενεργοποιούνται τα πάντα: και τα εσωτερικά ραντάρ κίνησης και οι περιμετρικές παγίδες ώστε να παρέχουν στο σπίτι σας , την απόλυτη ασφάλεια.

Διαχειριστείτε το σύστημα σας από όλο το κόσμο !

Φύγατε από το σπίτι ξαφνικά και ξεχάσατε, να οπλίσετε το σύστημα συναγερμού σας ;

Θέλετε να μπει στο σπίτι κάποιος γνωστός, να σας ποτίζει τα λουλούδια οσο θα λείπετε στις διακοπές σας, αλλά δε θέλετε να του πείτε το κωδικό σας;

Θέλετε να μπορείτε να ενεργοποιείται το θερμοσίφωνα απομακρυσμένα, λίγο πριν έρθετε στο σπίτι, για να έχετε κατευθείαν ζεστό νερό μόλις φτάσετε;

Θέλετε να δώσετε σε κάποιο πρόσβαση στο σπίτι για να δει κάτι (πχ έπεσε το ρελέ διαφυγής του ηλεκτρ.πίνακα) και να ακυρώσετε το κωδικό μόλις φύγει ;

Θέλετε να αλλάξετε το κωδικό γιατί φοβάστε ότι διέρρευσε αλλά είστε μακρυά ;

Θέλετε να ελέγχετε το αυτόματο πότισμα, τα εξωτερικά σας φώτα, το καλοριφέρ με μία κίνηση από μία εφαρμογή στο κινητό σας ;

'Ολα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν "από μακρυά" , με το κατάλληλο εξοπλισμό, αρκεί να είστε σε δίκτυο Wifi είτε μέσω 3G/4G και να έχετε "smartphone" με Android ή Iphone

Από τι αποτελείται όμως, ένας σύστημα συναγερμού ;

Η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού περιλαμβάνει :

  • Τη κεντρική μονάδα , η οποία μπορεί να χωρίσει το σπίτι μας σε εως και 192 διαφορετικά τμήματα (ζώνες), ώστε να μπορούμε να έχουμε συναγερμό έχοντας ανοιχτό κάποιο παράθυρο ή παντζούρι ενώ το υπόλοιπο σύστημα να είναι οπλισμένο. Η συγκεκριμένη μονάδα αναλαμβάνει αυτόματα αν αφήσετε κάποιο τζάμι ανοιχτό να το παρακάμψει και αν αποφασίσετε να το κλείσετε μετά την όπλιση να το ενεργοποιήσει αυτόματα, χωρίς φυσικά να ενεργοποιηθεί το σύστημα.
  • Το πληκτρολόγιο συναγερμού που τοποθετείται κοντά στην είσοδο για να μπορείτε να ελέγχετε / οπλίζετε / αφοπλίζετε το σύστημα ασφαλείας σας.
  • Τους αισθητήρες κίνησης ( radar ) στους βασικούς χώρους του σπιτιού σας, αναλόγως των τετραγωνικών σας που ανιχνεύουν τη παραμικρή κίνηση γίνει, χωρίς την άδεια σας.
  • Τους αισθητήρες ανοίγματος (μαγνητικές επαφές) στα παράθυρα και στα ρολά του σπιτιού.
  • Την αυτόνομη εξωτερική φαροσειρήνα έντασης 125 dB/1m, η οποία έχει μπαταρία για την αυτόνομη λειτουργία της σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος και ενεργοποίηση σε περίπτωση που κάποιος της παραβιάσει το καπάκι , της κόψει το καλώδιο ή επιχειρήσει να τη ξηλώσει από το τοίχο. Τέλος διαθέτει και ενδεικτικά led που που αναβοσβήνουν όλο το 24ωρο για να δείχνουν ότι στο χώρο είναι εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού.

Δωρεάν τεχνική μελέτη του χώρου σας

Για να διασφαλιστεί σωστά το σπίτι σας, πρέπει να γίνει απαραίτητα, η τεχνική μελέτη του χώρου, από τεχνικό. H επίσκεψη από τεχνικό  και όχι από κάποιο πωλητή είναι απαραίτητη για να βγει σωστά το σχέδιο καλωδίωσης του χώρου και να αναγνωριστούν οι ιδαιτερότητες του χώρου σας.

Φυσικά στο ίδιο ραντεβού ο πλήρως κατηρτισμένος τεχνικός είναι διαθέσιμος για να σας απαντήσει σε όλες τις πιθανές απορίες σας για το τρόπο εγκατάστασης, τη λειτουργία του συστήματος.

Ποιόν καλεί το σύστημα συναγερμού όταν παραβιαστεί ο χώρος ;

Αν παραβιαστεί ο χώρος σας, η μονάδα σας θα προσπαθήσει να καλέσει κάποιον για να τον ενημερώσει τι συμβαίνει.
Η τηλεφωνική κλήση του συστήματος μπορεί να γίνει απευθείας στο κινητό του πελάτη. Αυτή η επιλογή είναι μία συνηθισμένη αλλά επικίνδυνη επιλογή, αφού δε σας διασφαλίζει :
  • στη περίπτωση που τα κινητά σας είναι κλειστά (πχ από μπαταρία)
  • στη περίπτωση που τα κινητά σας δεν έχουν σήμα (αν είστε πχ σε κάποιο υπόγειο, ή στην ύπαιθρο)
  • στη περίπτωση που τα κινητά σας δε τα ακούτε (πχ αν είστε σε κάποιο γάμο, ενώ είστε στη θάλασσα, στo πολύ επικίνδυνo 30λεπτο της Ανάστασης το Πάσχα, αν κοιμάστε εκτός οικίας, αν είστε στο cinema, ή ξεχάσατε το κινητό για κάποιο λόγο στο αθόρυβο κτλ)
  • στη περίπτωση που δε μπορείτε να απαντήσετε (πχ δε σας το επιτρέπουν εν ώρα εργασίας ή είστε κάποια σύσκεψη, στο γιατρό κτλ)
Η ολοκληρωμένη λύση είναι η σύνδεση του συναγερμού σας με ένα 24ωρο κεντρικό σταθμό Λήψης Σημάτων συναγερμούσε συνδυασμό με την τακτική όπλιση του συναγερμού σας , πρωί – βράδυ.